2015. június 27., szombat

PreO day 2

Az első napinál sokkal jobb körülmények között, bár őrült melegben a nyílt golf pályán zajlott a PreO szám második fordulója. 26 feladat és két időmérő, plusz egy a csapatverseny miatt. Végig nagyon kellett koncentrálni, és az útvonal többnyire a füvön haladt, térképi helyére nem lehetett építeni.  Ezzel együtt sokkal jobb eredmények szulettek, nekünk is jobban ment.
Az opent az olasz Michele Cera nyerte 51 ponttal, aztán Antti Rusanen (50, Fin), Martin Jullum (50, Nor). Jómagam 18. helyen végeztem a mai két hibával összetettben, Mihók azonos ponttal, de hibák miatt rosszabb idővel a 22. helyre került.  Feri 41. lett.
Viktor végül a 40. hellyel kellett beérje, neki nagyon durva volt az első napi dagonya. Miksa is javított ma, a 26. hely szépen illeszkedik a stabil, erősödő eredményei közé.  A paralympiai kategóriát az ukrán Vladislav Vovk nyerte 47 ponttal, majd Ivica Bertol (Cro) és Soren Saxtorph (Den).
A csapatversenyt az ukránok nyerték Horvátország és Finnország előtt, mi Biró-Laaber-Mihaczi formációban a 10. helyen végeztünk, amivel teljesen elégedettek lehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése