2014. április 12., szombat

Itt vagyunk Palmelában

Hosszú repülőút és némi reptéri macera után, melynek során próbáltuk megszerezni a fiúk székét - péntek éjjel megérkeztünk Quinta de Anjo üdülőtelepre (Palmela Village néven is fut).  Egy kisebb különítmény várt ránk, a szállásadó taxit is intézett, és a kégli is szuper. A taxi valójában
mentő, azóta már többször utaztunk velük.  Ma (szombaton) a Vale de Barris nevű völgybe kellett eljussunk, Mihókkal toronyiránt, amiben volt némi szint és bozót - na, az itt igen kellemetlen.  A VK-ban találkoztunk Fannival és Zsoltival: elmesélték, hogy a hosszú távon
mindketten döntőbe jutottak és végül középtávon is, mivel több hibás pont miatt mindkét futam eredményét megsemmisítették.
Szóval a modelt kaptuk ma. A térkép nem volt annyira részletes, mint vártuk és a feladatok sem túl nehezek. Vannak kétségeink, hogy ez lesz a technikai szint. A 14 pontos pályára 2-2 hiba jutott. Volt még egy TempOt imitáló állomás öt, viszonylag egyszerű kérdéssel.
A délutáni regisztráció a Pinhal Novo-beli központi irodán nem ment gyorsan, de minden gondunk megoldódni látszik.  A meetingen sok váratlan infó nem ért minket. A rendezők nagyon segítőkészek, pl. kutyagolás helyett hazafuvaroztak minket - ahogy ír sporttársainktól is kaptunk már segítséget.
Holnap TempO selejtezők, száz indulóval, 36 versenyző jut a döntőbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése