2013. július 11., csütörtök

Középtáv selejtező és Flow Day 2

Amíg a trailo csapat második napi versenyét futottam Sotkamoban a sprint döntő terepén, addig a Vuokattihoz szintén közeli terepen selejteztek a "nagyok". Így ezeket az infókat családtagjaimtól tudom. Az arénában nem működött igazán jól a kivetítő, ami sokat rontott a szurkolók örömén...
A nőknél Merja Rantanen, Tove Alexandersson és Inga Dambe lettek a futamgyőztesek. Fanni sajnos valószínűleg megsérült, mert egy darabig ült az egyes ponton, végigment, de a befutóján is látszott, hogy nem teljesen oké. Többet sajnos nem tudunk, reméljük, nem súlyos. (kiegészítés: szerencsére nem sérülés volt az ok, az egyesre menet valami súlyosan összezavarhatta, majd ott nagyon sokat vesztve nem ment végig a pályán)
A fiúknak viszont (külső szemmel) jól ment, ZSOLT DÖNTŐBE JUTOTT 7. helyen, 2.50 hátránnyal, itt Hubmann nyert. Baumholczer Máténak nagyon kevés hiányzott, 16. lett abban a csoportban, ahol a lett Mihailovs Kalvis, Novikov, Nordberg végeztek elől, 14. Barkasz Dániel. Kerényi Máté is odatette magát, 8.13 hátránnyal M. Kyburz mögött, 22. helyen futott be.
A trailo pálya elképesztően jó volt, nagyon élveztem, nehéz feladatok, de valahogy jó volt csinálni, az idő is épp elegendőnek bizonyult. Valamennyit rövidítettek a pályán (mínusz 1 pont, 400 méter, 15 perc), az út teljesen oké volt gurulva is. Ismerve a trailo közösséget biztosan lesz most is óvás, az első pontra nem is bánnám, mert eléggé meggyűlt vele a bajom... Az időmérő pálya előtt, hát, nem éppen szerencsés, az egyiket rontottam és a fiúk is. A pályámat viszonylag biztosnak éreztem, végül 2 hibám lett, ismerve a feladat nehézségét, elégedett vagyok. Miksa mindenhol jól gondolkodott, de nem volt szerencséje sem és pont ott vállalt kicsit nagyobb kockázatot, ahol nem jött be, 10 pontja lett. Karcsi javított az első napihoz képest, 8 pontjával feljebb jött összetettben.
Se a végeredményt, se a csapatverseny eredményét nem ismerem még. Utóbbiban a pontjaink kicsit eltérnek az egyénitől, mert másik időmérő volt hozzá: Karcsi 8, Miksa 12, én  19 pont, összesen 39, meglátjuk, mire elég.
Holnap a TempO VB számmal folytatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése