2013. január 3., csütörtök

TempO játék

A cseheké után újabb TempO gyakorlási lehetőség érhető el a neten, az olasz TrailO honlapon. Jelenleg 10 állomás közül lehet választani, a sorszámot a jobb oldalon lévő boxba beírva.

A felvezető szöveg:
A játék lényege, hogy megtaláld, melyik bója van a térképen a kör közepén jelzett helyen. Az óra indulása előtt láthatod, hány bója van a terepen és hány feladatra kell válaszolnod. Zéró válasz megengedett (nincs bója a jó helyen). Minden rossz válaszért további 45 másodperc adódik a válaszadással eltelt idődhöz. Jó szórakozást!
Megjegyzés: a térkép
a játékhoz készült, ez azt jelenti, hogy a méretarány és a távolságok nem valósak, inkább arra törekedtem, hogy a tereptárgyak láthatóak legyenek. A térkép a fotónak megfelelően van tájolva, de az iránytű mutatja az égtájakat. Az időlimit 140 másodperc. Válaszadás után láthatjuk a megoldást: piros-fehérrel a bóják helyét, zöld-fehérrel a zéró válaszokat. A kék dobozban láthatod a pontszámodat. A játék megkezdése előtt érdemes elolvasni a Help-et, ami bővebben szól a TempO-ról és a játékról.

Kipróbálás utáni megjegyzés, FONTOS: 
Ha a játék közben a kurzorral a fotóra mész, erős nagyítással nézheted a terepet - enélkül igazán nehéz a feladat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése