2011. április 13., szerda

A6-E7

Szerettem ezt a pontot, ez volt a kedvencem - de likvidálni kellett.
Mondhatjuk, hogy a természetnek esett áldozatul, mert a pályakitűzéskor még nem látszott az a két fa, amely belógott a nyiladékba, megtévesztve ezzel a versenyzőket. Akkor egyértelműen a C bója (úttól a második) állt az ösvény és nyiladék kereszteződésében, az út közepén. Versenyzői jelzésre azonban (köszi Pista) újra kimentünk és be kellett lássuk, amit a felvezetéskor nem vettünk észre, hogy az erdő "kijjebb jött" és a nyiladék jelleghatára nem egyenes.
A rendezőség egy része úgy vélte, jelenleg a B pont van jó helyen, de jó szívvel nem tudtuk ezt sem elfogadni, mert egyrészt az a nyiladék közepén volt eredetileg, másrészt az út bal szélén, nem a közepén. Harmadrészt elég sokan írtak C-t is. Így aztán maradt a kizárás.
Most megnéztem a terepi mérés adatokat és annak alapján (és sokak véleménye alapján) a B és C között félúton, az út közepén lett volna a helyes bója - vagy ki kellett volna egyenesíteni a nyiladékot némi favágással :)

1 megjegyzés:

  1. A "Postás kupa TrailO elemzés" bejegyzéshez már korábban leírtam a véleményemet erről a pontról. Örülök, hogy Fruzsi is így látta.

    Sanyi

    VálaszTörlés