2011. január 7., péntek

VB +

A világbajnokság szubjektív élményszintjét tovább emelte az a bánásmód, ahogyan a trail-o versenyzőkhöz és a sportághoz fent északon viszonyulnak. Ez adódhat abból, hogy több évtizedes múltja van Skandináviában a sportágnak (tudtommal 1980-ban indult Svédországban), továbbá a mozgássérültekhez való viszonyulás is sokkal fejlettebb a kelet-európainál. Nehéz konkrétumokat írni, de érzékeny lelkületű emberként nagyon is "fogtam" a különbséget. De még ennél is fontosabb volt számomra, hogy jó néhányan szurkoltak nekem itthon, követték a versenyt a távolból a neten, és örültek az elért eredménynek. Ez nagyon-nagyon jól esett, köszönöm.
És akkor megmutatom a számomra kedves díjat, ami szerintem a legszebb, amit valaha kaptam. Turid Olberg trondheimi üvegművész alkotása és élőben sokkal szebbek a színei.

4 megjegyzés:

 1. Jaj de szep! Ez egy olyan uveg disz amit az ablakban lehet felakasztani, ugye? Latom szep havas a kertetek! :-)
  Mivel bejelentkeztem a Google fiokommal igy Te is hozza tudsz ferni az en blogomhoz. Az enyem inkabb szemelyes, mint tajfuto, de azert vannak benne terkepek es versenyriportok is neha.
  Puszi
  Julia

  VálaszTörlés
 2. Szuper, hogy írtál, Julia. Tied az első hozzászólás :) És hogy neked is van blogod...tök jó, megnézem majd. Ahogy rápillantottam, látom, finomságokról is szól.
  Az üvegplakett tényleg szép munka és a kézműves dolgok amúgy is közel állnak hozzám. Puszi
  Jut eszembe, télen Angliában vagytok?

  VálaszTörlés
 3. Nem. 2006 ota mar allandoan itthon vagyunk - akkor mentunk mindketten nyugdijba. Azert nem lattal bennunket tul gyakran versenyen iden, mert beteg voltam. Most sem vagyok tul jol, majd lehet, hogy tanacsot is fogok kerni Toled izuleti ugyekben.
  Puszi
  xx

  VálaszTörlés
 4. Neee, ne fájjanak az ízületeid! Ha bármiben tudok, szívesen segítek, írj csak. Mesélted, hogy volt tavaly többféle gondod, de az mégse járja, hogy hosszú távon ne tudj versenyezni!

  VálaszTörlés